Om Thomas Guld

Vi er en moderne tømrer virksomhed beliggende i Køge. Vi har specialiceret os i energioptimering af enfamiliehuse og huse med stråtage. Vi tilbyder alle serviceydelser, som er forbundet med vedligehold, renovering og nybygning. Vi har samarbejde med alle faggrupper i byggeriet såsom arkitekter, elektrikere, murer, vvs osv. Vi tilbyder derfor at udføre opgaver som hovedentreprenør.

Den primære drivkraft i virksomheden er Thomas Guld, som er uddannet Tækkemand og Energivejleder. Thomas Guld blev uddannet i 2006 og har siden været ansat som tækkemand og tømrer hos Tækkemester Finn Guld i Køge, som stadig er samarbejdspartner indenfor udførelsen af stråtagsopgaver, www.Stråtag.dk. Thomas Guld har været aktiv i det lokale uddannelsesudvalg for tækkemænd og har været censor og skuemester i tækkefaget.

Thomas Guld har igennem efteruddannelse specialiseret sig i vedligehold af klimaskærmen og kan i dag tilbyde at udføre alt vedligehold, energivejledning og energioptimering af enfamiliehuse som fx vinduesudskiftning, tagudskiftning, efterisolering, tilbygninger i lette konstruktioner. Der arbejdes ud fra løsninger på www.byggeriogenergi.dk.

Firmaet er sammen med Videncenter for energibesparelser i bygninger ved Teknologisk Institut og Energistyrelsen i gang med at filmatisere videncenterets energiløsninger.

Medarbejdere hos Thomas Guld er fagligt dygtige med relevant efteruddannelse.

Vi er medlem af dansk byggeri, for sikre ordentlige arbejdsvilkår for medarbejdere samt sikre vores kunder med byg garantiordning.

Kontakt os for uforpligtigende tilbud.